GYERMEK FÜL-ORR-GÉGÉSZET

Magánrendelés Budapesten a 13. kerületben.

Egy betegség és egy fájdalmas beavatkozás gyakran próbára teszi a gyerekek, de még a felnőttek lelki erejét is. Korszerű, kimagaslóan felszerelt, barátságos, családias rendelőnkben könnyebb átvészelni ezeket a nehézségeket.

PEST BELVÁROSÁBAN

Könnyen megközelíthető, Budapest központjában található a kórház.

CSALÁDBARÁT KÖZPONT

Gyermekbarát, nyugalmat árasztó környezet és empátia segíti a gyógyulást.

PROFI SZAKORVOS

Orvosaink folyamatosan képzik magunkat, hogy a legmagasabb szintű ellátást biztosítsák.

Gyermek Fül-Orr- Gégészet

A gyerekek sok esetben még nem tudják elmondani pontosan mi és hol fáj, így az orvos szerepe még fontosabbá válik a gyógyuláshoz. Tapasztalt szakorvosunk, Dr. Jósa Valéria már apró jelekből is felismeri, mi okozhatja a problémát, gyorsítva ezzel a gyógyulási folyamatot.

Családias és empatikus környezetben várjuk fiatalkorú pácienseinket orr- és garatmandula problémával, felső légúti betegségekkel, középfülgyulladással, nyaki nyirokcsomó problémával és halláscsökkenéssel.

Kezelések, Vizsgálatok

A gyerekeknél a nagyra nőtt orrmandula az egyik leggyakoribb fül-orr-gégészeti problémája. Halláscsökkenést, ismétlődő középfülgyulladást, orrdugulást, állandó náthákat, folyamatosan visszatérő melléküreggyulladást, horkolást, szájon keresztüli légzést okozhat. Az orrmandula elhúzódó gyulladása pedig nyaki nyirokcsomó duzzanatot, gyermekkori hörgőgyulladást indukálhat.

Jellemzően nem jelentkezik az összes tünet minden gyereknél, de 1-1 ilyen probléma ismételt előfordulása esetén érdemes orvoshoz fordulni.

A gyermekeknél előforduló fül-orr-gégészeti panaszok kezelésének módja nem sok mindenben tér el a felnőttekétől, azonban a diagnosztizálása lényeges odafigyelést és körültekintést igényel a szakorvostól.

KEZELÉSEK MENETE

1. LÉPÉS

Klinikánkon online és telefonon is tud hozzánk időpontot foglalni, így várakozási idő nélkül kezdhetjük el a kivizsgálást.

2. LÉPÉS

Szakorvosunk megvizsgálja a pácienst, kideríti, hogy mi lehet a probléma oka, majd felállítja a pontos diagnózist.

3. LÉPÉS

Részletesen megbeszéli a szülőkkel a kezelési tervet, az esetleges kiegészítő vizsgálatokat, illetve, hogy milyen esetben jön szóba műtét.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Gyakori kérdések

mikor forduljunk szakorvoshoz?

Ha akut, fájdalommal járó vagy 1-2 hét alatt nem rendeződő problémák állnak fenn a fül, orr, torok területén. Ha az arcon, nyakon nem gyógyuló csomókat.

FÁJDALMASak A VIZSGÁLATok?

Kórházunkban kizárólag fájdalommentes kezelési eljárásokat biztosítunk. A vizsgálatok egyáltalán nem fájdalmasak. Minden lépésről, kellemetlenségről tájékoztatjuk a pácienst.

Mennyi ideig tart a vizsgálat?

Egy átlagos vizsgálat nagyjából 30 percig tart.

MILYEN KÖLTSÉGGEL JÁRnak A kezelések?

Az árak oldalon olvashatja a kezelések, műtétek árait.

hol van a vizsgálat?

A vizsgálatokat a Róbert Károly Magánkórházban végezzük Budapesten, a Lehel utca 59/C szám alatt.

hogyan tudunk konzultációra jelentkezni?

Telefonon tud időpontot kérni a leghamarabb.

Dr. Jósa Valéria

Fül-Orr-Gégész szakorvos, allergológus

Szakorvosunk közel húsz éves fül-orr-gégészeti tapasztalattal rendelkezik. Rendelőjében teljeskörű fül-orr-gégészeti szakellátást nyújt pácienseinek.

Feladata rendkívül összetett, hiszen van, hogy allergológiai problémákat lát el, de van, hogy sebészeti beavatkozásokat végez. Munkája során szorosan együttműködik az alapellátásban dolgozó orvosokkal és a más területű egészségügyi szakemberekkel is, annak érdekében, hogy mindenki számára a leghatékonyabb ellátását tudja biztosítani.

Mivel a való életben is imádja a gyermekeket, így nem nehéz kimagasló figyelmet szentelni nekik. Gondoskodik róla, hogy a gyermek minden percben jó kezekben érezze magát, így a szülő is megnyugszik. Fontos számára, hogy betegeinek egy nyugodt, családias környezetben tudja biztosítani a korszerű diagnosztikai és kezelési eljárásokat.

Hol talál meg minket?

Elérhetőségeink

rendelési idő