FELNŐTT FÜL-ORR-GÉGÉSZET

Magánrendelés Budapesten a 13. kerületben.

A felnőtt fül-orr-gégészet a fül, az orr- és melléküregek, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek, valamint a nyaki régió vizsgálatával foglalkozik.

PEST BELVÁROSÁBAN

Könnyen megközelíthető, Budapest központjában található a kórház.

CSALÁDBARÁT KÖZPONT

Gyermekbarát, nyugalmat árasztó környezet és empátia segíti a gyógyulást.

PROFI SZAKORVOS

Orvosaink folyamatosan képzik magunkat, hogy a legmagasabb szintű ellátást biztosítsák.

Felnőtt Kezelések

A felnőttekben előforduló leggyakoribb megbetegedések a felső légutakat érintő betegségek. Elhúzódó vagy visszatérő nátha, arcüreggyulladás, allergia és más hasonló kínzó problémával fontos, hogy fül-orr-gégészhez forduljon, akinek ez a szakterülete. Így a betegség rövidebb, a gyógyulása gyorsabb lesz!

Kevesen tudják például, hogy a tartósan duzzadt orrnyálkahártya levegőtlenséget okozhat a melléküregekben, a fülben, pedig olyan gyulladásokat generálhat, amelyek később tartós elváltozásokat okoznak. Sok esetben gyógyszeres kezeléssel orvosolni lehet ezeket a problémákat, és elsősorban erre is törekszünk, de természetesen vannak olyan esetek, amikor csak a sebészeti beavatkozás jön szóba.

A felnőtt fül-orr-gégészeti vizsgálat során részletes anamnézis (kórtörténet) felvételt követően alapos fizikális vizsgálatot végez szakorvosunk, mind a fül, mind az orr, a szájüreg, valamint a torok és gége vizsgálatával. Idetartozik a nyak áttapintása esetleges kóros nyirokcsomók, duzzanatok felderítésére, illetve a bőr alapos vizsgálata esetleges bőrdaganat kiszűrésére.

Fül-Orr-Gégészeti Vizsgálatok

Szükség esetén allergia vagy képalkotó vizsgálattal (ultrahang, CT, vagy MRI), illetve hallásvizsgálattal, egészül ki a kivizsgálás.
Kifejezetten a masszív dohányosok figyelmét szeretnénk felhívni a daganatos megbetegségek korai felismerését szolgáló szűrővizsgálat fontosságára.

Klinikánkon lehetőség van krónikus kórképek gondozására, gyógyszerfelírásra, képalkotó vizsgálatok megtekintésére, konzultációs beszélgetésre. Rendelésünkön timpanometriára (középfülnyomás mérés) van lehetőség. Hallásküszöb mérést audiológus asszisztens a Hegyalja telephelyen végez.

Fül-orr-gégészeti szakorvosunk a vizsgálatok alapján részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

KEZELÉSEK MENETE

1. LÉPÉS

Klinikánkon online és telefonon is tud hozzánk időpontot foglalni, így várakozási idő nélkül kezdhetjük el a kivizsgálást.

2. LÉPÉS

Szakorvosunk megvizsgálja a pácienst, kideríti, hogy mi lehet a probléma oka, majd felállítja a pontos diagnózist és a kezelési tervet.

3. LÉPÉS

Szükség esetén további képalkotó vizsgálatra küldi a pácienst. Megbeszélik az újabb konzultációt vagy műtét lehetőségét.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gyakori kérdések

mikor forduljak szakorvoshoz?

Ha akut, fájdalommal járó vagy 1-2 hét alatt nem rendeződő problémák állnak fenn a fül, orr, torok területén. Ha az arcon, nyakon nem gyógyuló csomókat vagy sebeket észlel.

FÁJDALMASak A VIZSGÁLATok?

Kórházunkban kizárólag fájdalommentes kezelési eljárásokat biztosítunk. A vizsgálatok egyáltalán nem fájdalmasak. Minden lépésről, kellemetlenségről tájékoztatjuk a pácienst.

Mennyi ideig tart a vizsgálat?

Egy átlagos vizsgálat nagyjából 30 percig tart.

MILYEN KÖLTSÉGGEL JÁRnak A kezelések?

Az árak oldalon olvashatja a kezelések, műtétek árait.

hol van a vizsgálat?

A vizsgálatot a Róbert Károly Magánkórházban végezzük.

Címünk: 1135 Budapest, Lehel utca 59/C. 

hogyan tudok konzultációra jelentkezni?

Ha kérdése van, keressen minket e-mailben. Ha konzultációs időpontot kérne, hívjon minket telefonon.

Dr. Jósa Valéria

Fül-Orr-Gégész szakorvos, allergológus

Szakorvosunk közel húsz éves fül-orr-gégészeti tapasztalattal rendelkezik. Rendelőjében teljeskörű fül-orr-gégészeti szakellátást nyújt pácienseinek.

Feladata rendkívül összetett, hiszen van, hogy allergológiai problémákat lát el, de van, hogy sebészeti beavatkozásokat végez. Munkája során szorosan együttműködik az alapellátásban dolgozó orvosokkal és a más területű egészségügyi szakemberekkel is, annak érdekében, hogy mindenki számára a leghatékonyabb ellátását tudja biztosítani.

Mivel a való életben is imádja a gyermekeket, így nem nehéz kimagasló figyelmet szentelni nekik. Gondoskodik róla, hogy a gyermek minden percben jó kezekben érezze magát, így a szülő is megnyugszik. Fontos számára, hogy betegeinek egy nyugodt, családias környezetben tudja biztosítani a korszerű diagnosztikai és kezelési eljárásokat.

Hol talál meg minket?

Elérhetőségeink

rendelési idő